Selectează o Pagină

Modalitatea și condițiile de livrare.

Toate produsele Teracota se fac la comanda. Termenul minim pentru a se realiza o comanda este de 6-8 saptamani. Termenul de livrare va fi comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea sobelor

1. Se face gratuit prin masina firmei.

Clientul o sa fie anuntat de catre consilierul de vanzari in momentul in care comanda este finalizata si va fi trimisa la Depozitul Central in vederea livrarii catre client. De la Depozitul Central, clientul va fi anuntat telefonic cu o zi inainte de livrare de catre Seful Departamentului Transporturi.
Clientul este necesar sa aiba personal (minim 4 persoane) care să ajute la descarcarea si la transportul produselor la locul montajului/depozitării). Atat sobele portabile, cat si piesele vrac pentru sobele si semineele clasice sunt livrate pe paleti.

2. Prin curier Dragon Star, in cazul in care se comanda doar accesorii. Cost livrare 50 de lei pentru colete cu greutatea pana la 5 kg. Daca se depășeste greutatea de 5 kg se mai adaugă 1 leu/kg.

3. Gratuit – Ridicare de la fabrica din Mediaș, Str. Stadionului, nr 55.

Durata de livrare

Termenul de livrare este de aproximativ o saptamana de la confirmarea finalizării comenzii.