Selectează o Pagină

Modalitatea și condițiile de livrare.

Toate produsele Teracota se fac la comanda, iar termenul de executie si de livrare va fi comunicat clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Comenzile pot fi livrate atat pe teritoriul Romaniei, cat si in orice alta tara; in acest sens, in functie de destinatia aleasa, clientul va primi o oferta de pret.

Livrarea sobelor

1. Se face cu masina firmei, oriunde in tara. Costul livrarii se va stabili de comun acord cu clientul, in momentul plasarii comenzii,

Clientul o sa fie anuntat de catre consilierul de vanzari in momentul in care comanda este finalizata si va fi trimisa la Depozitul Central in vederea livrarii catre client. De la Depozitul Central, clientul va fi anuntat telefonic cu o zi inainte de livrare de catre Seful Departamentului Transporturi.
Clientul este necesar sa aiba personal (minim 4 persoane) care să asigure descarcarea si la transportul produselor la locul montajului/depozitării); responsabilitatea manipularii sobei revenind exclusiv clientului. Atat sobele portabile, cat si piesele vrac pentru sobe si seminee sunt livrate pe paleti. 

Atat sobele clasice, cat si piesele vrac livrate – trebuie sa fie depozitate intr-o incapere a carei temperatura sa fie de minim 10 grade Celsius.

2. Prin curier Dragon Star, in cazul in care se comanda doar accesorii. Cost livrare 50 de lei pentru colete cu greutatea pana la 5 kg. Daca se depășeste greutatea de 5 kg se mai adaugă 1 leu/kg.

3. Gratuit – Ridicare de la fabrica din Mediaș, Str. Stadionului, nr 55.

Durata de livrare

Termenul de livrare este de aproximativ o saptamana de la confirmarea finalizării comenzii.